OVER ONS  |  ACTIES  |  DIENSTEN  |  REFERENTIES  |  CONTACT
CV-, INSTALLATIE, ELEKTRO-, LUCHT- & KOELTECHNIEK

OVER DE RIDDER TECHNIEK

Jan J.P. de Ridder heeft de opleiding koeltechnicus gevolgd in Den Bosch aan het Koning Willem 2 College. In het verleden gewerkt voor diverse bedrijven zoals Roelse elektrotechniek, Wolter & Dros. Is gediplomeerd F-gassen monteur. Het bedrijf, De Ridder Techniek, is een  gecertificeerd F-gassen bedrijf.

Sinds mei 2009 heeft hij zijn eigen bedrijf gestart, samen met zijn vrouw die de administratie afhandelt. Volgens hem is het starten van dit bedrijf de beste keuze die hij heeft gemaakt in zijn carrière en had het jaren eerder moeten doen.
 

Waar hij vroeger alleen verantwoordelijk was voor de uitvoering kan hij nu ieder project zelf begeleiden van A tot Z, van aanvraag tot oplevering. Dat maakt het werk niet alleen leuk en divers, maar het zorgt er voor dat hij zelf een goede kwaliteit kan waarborgen. Een belangrijk punt aldus Jan de Ridder, aangezien de kwaliteit van het geleverde werk bij hem hoog in het vaandel staat. Dit geldt uiteraard ook voor de prijs/kwaliteit verhouding.

Als bedrijf willen wij ons beste beentje voor zetten. Dit doen we onder andere door het sponsoren van het KIKA fonds, waar Jan de Ridder samen met zijn twee dochters de Avondvierdaagse voor loopt. Dat is echter nog niet alles. Onder het motto de jeugd is de toekomst, sponsort De Ridder Techniek tevens Jeugdkorps Confetti.

Verder zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken: 06 -52 45 45 93 .

U kunt ons volgen via Facebook, Twitter of Linkedin:

Facebook Twitter LinkedIn

Al onze leveringen geschieden volgens onze Algemene Voorwaarden. Deze kunt u HIER OPENEN
Om deze PDF-file te bekijken, heeft u Adobe Reader nodig dit kunt u hier gratis downloaden

De Ridder Techniek [ Jan de Ridder ]  |  Tel. : +31 (0)6 52 45 45 93  |  Fax. : +31 (0)1 13 56 10 64  |  info@deriddertechniek.nl